Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

Année de parution (29)
Effacer ce filtre
État de parution (6)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Langue (2)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Support (3)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Trier par...
Date de parution
Auteur
Titre
Prix

Recherche sur le thème Biochimie - biologie moléculaire :

Nous trouvons 530 ouvrages correspondant à Biochimie - biologie moléculaire

en 0 s.
 1  2  3  4  5  ...  27  Suivant > 
Résultats par page : 
 
  1. Langue : Anglais
    07-202414.8x21 cm
    This book provides a large-scale empirical multilingual study of crosslinguistic differences in the language of destination promotion. The book explores how tourism texts are negotiated in...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 126,59 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Cryo-Electron Tomography
    Langue : Anglais
    03-2024401 p.15.5x23.5 cm
    This book presents key aspects and recent developments of cryogenic sample electron tomography (cryo-ET) methodology, authored by leading experts in the field. Understanding structure and function...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 210,99 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Spectrum of Sex
    Langue : Anglais
    11-2023233 p.15.5x23.5 cm
    This book introduces cutting-edge studies on the spectrum of sex. The sex spectrum can be understood as an interwoven mechanism sustaining graded phenotypes between the two sexes.. . The book...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 158,24 € Ajouter au panier
  4. Langue : Anglais
    11-2023816 p.18.7x26.2 cm
    A generation or two before Socrates, thinkers classified the world's organisms into three categories: plants, animals, and man. However, Aristotle recognized that some organisms, such as sponges...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 21 jours).
    Relié 136,99 € Ajouter au panier
  5. Langue : Anglais
    11-2023666 p.15.5x23.5 cm
    This book focuses on the current status of our understanding of RNA, a key biological molecule. The various RNAs covered are messenger RNA, ribosomal RNA, transfer RNA, noncoding RNAs, modified...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 189,89 € Ajouter au panier
  6. Langue : Anglais
    10-2023562 p.15.5x23.5 cm
    The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the late 1990s and again in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
  7. Langue : Anglais
    10-2023226 p.17.8x25.4 cm
    This book covers various state-of-the-art techniques regarding the associations between transcription factors (TFs) and genes, with a focus on providing methodological and practical references for...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 137,14 € Ajouter au panier
  8. Langue : Anglais
    10-2023953 p.15.5x23.5 cm
    COVID-19 has brought us extensive research databases in the fields of biophysics, biology, and bioinformatics. To extract valuable structural bioinformatic information of SARS-CoV-2 structural and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 189,89 € Ajouter au panier
  9. Langue : Anglais
    10-2023326 p.17.8x25.4 cm
    This volume provides new approaches and technologies into roles of poly(A) metabolism in translation, RNA stability, and quality control of gene expression. Written in the highly...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 232,09 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Advances in Food Chemistry
    Langue : Anglais
    10-2023544 p.15.5x23.5 cm
    The book compiles the latest advances in food chemistry. It gives a detailed account of the changes in food components during food processing and storage. It analyses and describes different food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 116,04 € Ajouter au panier
  11. Langue : Anglais
    09-2023816 p.21.7x27.8 cm
    The Cell: A Molecular Approach is an ideal resource for undergraduate students in a one-semester introduction to cell biology. Cell biology instructors face the challenge of cultivating both the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 21 jours).
    Broché 225,93 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage The Language of Living Matter
    Langue : Anglais
    06-2023511 p.15.5x23.5 cm
    This book, by an eminent scientist and philosopher, provides strong evidence for the claim that language is a general principle of Nature, rooted exclusively in physical and chemical laws. The...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 21,09 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Aquatic Lectins
    Langue : Anglais
    05-2023395 p.15.5x23.5 cm
    This book provides the latest information on fish lectins from the perspective of inflammation and presents new ideas on the complicated mechanisms of lectin biochemistry and associated...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 179,34 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Advances in Molecular Pathology
    Langue : Anglais
    04-2023330 p.17.8x25.4 cm
    The present work corresponds to a compilation of independent contributions in the fields of endocrinology, immunity, cancer, neurobiology, and myology. Revision of current advances as well as...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 168,79 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Advanced Methods in Structural Biology
    Langue : Anglais
    04-2023467 p.17.8x25.4 cm
    This volume explores the latest integrated bioprocesses and technologies used to study the production of the target recombinant protein of therapeutic or diagnostic interest; its isolation...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 210,99 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Virus Host Cell Genetic Material Transport
    Langue : Anglais
    12-2022170 p.15.5x23.5 cm
    The reproduction and spread of a virus during an epidemic proceeds when the virus attaches to a host cell and viral genetic material (VGM) (protein, DNA, RNA) enters the cell, then replicates, and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 137,14 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Spectrum of Sex
    Langue : Anglais
    11-2022233 p.15.5x23.5 cm
    This book introduces cutting-edge studies on the spectrum of sex. The sex spectrum can be understood as an interwoven mechanism sustaining graded phenotypes between the two sexes.. . The book...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 158,24 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Advanced Dairy Chemistry
    Langue : Anglais
    10-2022562 p.15.5x23.5 cm
    The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the late 1990s and again in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 168,79 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Transcription Factor Regulatory Networks
    Langue : Anglais
    10-2022226 p.17.8x25.4 cm
    This book covers various state-of-the-art techniques regarding the associations between transcription factors (TFs) and genes, with a focus on providing methodological and practical references for...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 189,89 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Advances in Food Chemistry
    Langue : Anglais
    10-2022544 p.15.5x23.5 cm
    The book compiles the latest advances in food chemistry. It gives a detailed account of the changes in food components during food processing and storage. It analyses and describes different food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
∧ Haut de page ∧  1  2  3  4  5  ...  27  Suivant >