Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

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Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

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Recherche sur le thème Additifs - arômes - édulcorants - PAI :

Nous trouvons 47 ouvrages correspondant à Additifs - arômes - édulcorants - PAI

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  1. Couverture de l'ouvrage Alternative Sweeteners
    Langue : Anglais
    10-201617.8x25.4 cm
    Sweeteners are forever in the news. Whether it?s information about a new sweetener or questions about one that has been on the market for years, interest in sweeteners and sweetness continues...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 103,03 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage D-Xylitol
    Langue : Anglais
    11-2014348 p.15.5x23.5 cm
    Commercially, D-xylitol is produced by chemical reactions that are tailored to the requirements of various sectors. However, due to the rising interest in sustainable development and ecologically...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Ingrédients et additifs alimentaires
    Langue : Français
    01-2013CD14x12.5 cm
    La nouvelle édition sur CD-ROM du titre Ingrédients et additifs alimentaires propose un panorama des normes et de la réglementation existantes, particulièrement abondantes en ce domaine. Retrouvez...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Prix indicatif 492,00 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage D-Xylitol
    Langue : Anglais
    10-2012348 p.15.5x23.5 cm
    Commercially, D-xylitol is produced by chemical reactions that are tailored to the requirements of various sectors. However, due to the rising interest in sustainable development and ecologically...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
  5. Langue : Anglais
    04-2012700 p.20.5x29.5 cm
    The food additives presently permitted for use in EU are not subject to a periodical review regarding their inherent safety. Some have not been re-evaluated by the Scientific Committee for Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 81,50 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Applications des sciences en cuisine
    Langue : Français
    04-2012176 p.21.4x27.7 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 5 jours).
    Broché Prix indicatif 40,00 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    11-2011160 p.
    This document contains food additive specifications monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-fourth meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 43,82 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Alternative Sweeteners
    Langue : Anglais
    09-2011570 p.17.8x25.4 cm
    Sweeteners are forever in the news. Whether it?s information about a new sweetener or questions about one that has been on the market for years, interest in sweeteners and sweetness continues...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 293,12 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    06-2011152 p.21x29.7 cm
    This document contains food additive specifications. monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-third meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 43,82 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Handbook of vanilla science & technology
    Auteurs : HAVKIN-FRENKEL D., BELANGER F.C.
    Langue : Anglais
    12-2010339 p.17x24 cm
    Vanilla is the world's most commonly-used flavour and fragrance, used in foods, cosmetics, pharmaceuticals and other products and is therefore of considerable economic importance. This book...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 200,15 € Ajouter au panier
  11. Langue : Anglais
    03-2010
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indisponible Ajouter au panier
  12. Langue : Anglais, Français, Espagnol, Chinois
    02-2010CD
    The "Codex General Standard for Food Additives" sets forth the conditions under which permitted food additives may be used in all foods. This database provides, in a searchable format, all the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    60,28 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    10-2009122 p.21x29.5 cm
    This document contains food additive specifications monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-first meetings of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 35,45 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Additifs et auxiliaires de fabrication dans les industries agroalimentaires
    Langue : Français
    07-2009736 p.15.5x24 cm
    Les exigences de la vie moderne et son cortège de produits pratiques, bons, sains, sûrs, bon marché... ne peuvent être satisfaites sans l'utilisation d'additifs. L'intensification de l'usage des...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché 179,00 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Dictionary of flavors
    Auteur : DE ROVIRA Dolf
    Langue : Anglais
    01-2009720 p.18x26 cm
    Dictionary of Flavors provides information on flavors, flavor chemistry and natural products, as well as a perspective on the related fields of regulatory, sensory, chemistry, biology...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 192,07 € Ajouter au panier
  16. Langue : Anglais
    12-2008152 p.
    These specifications provide information on the identity and purity of food additives used directly in foods or in food production. The main objectives are to identify the food additives that have...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 36,72 € Ajouter au panier
  17. Langue : Anglais
    11-2008
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 53,00 € Ajouter au panier
  18. Auteur : INOUE Takashi
    Langue : Anglais
    08-2008140 p.16x24 cm
    Diacetyl plays an important role in the quality determination of foods and beverages. This comprehensive publication on diacetyl formation in fermented foods and beverages explains the science...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 156,92 € Ajouter au panier
  19. Langue : Anglais
    03-2008170 p.
    These specifications provide information on the identity and purity of food additives used directly in foods or in food production. Their main objectives are to identify the food additive that has...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 32,92 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Gums & stabilisers for the food industry 14
    Auteur : WILLIAMS PA
    Langue : Anglais
    02-2008400 p.16x24 cm
    The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new developments and advances over recent years. This book presents the latest research from leading...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 166,13 € Ajouter au panier