Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur le thème Industrie de la fermentation :

Nous trouvons 16 ouvrages correspondant à Industrie de la fermentation

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  1. Couverture de l'ouvrage Handbook of Animal-Based Fermented Food and Beverage Technology
    Langue : Anglais
    09-201817.8x25.4 cm
    Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 74,82 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Handbook of Brewing
    Langue : Anglais
    11-2017777 p.17.8x25.4 cm
    With a foreword written by Professor Ludwig Narziss?one of the world?s most notable brewing scientists?the Handbook of Brewing, Third Edition, as it has for two previous editions, provides the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 329,31 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Cocoa and Coffee Fermentations
    Langue : Anglais
    10-2014610 p.15.6x23.4 cmBichromie
    Cocoa and coffee beans are some of the most traded agricultural commodities on international markets. Combined, they provide raw materials for a global industry valued in excess of $250 billion...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 250,90 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods
    Langue : Anglais
    08-2014390 p.15.6x23.4 cm
    The first volume in a series covering the latest information in microbiology, biotechnology, and food safety aspects, this book is divided into two parts. Part I focuses on fermentation of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 232,80 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Handbook of Animal-Based Fermented Food and Beverage Technology
    Langue : Anglais
    05-2012814 p.17.8x25.4 cm
    Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 250,90 € Ajouter au panier
  6. Langue : Anglais
    05-2012814 p.
    Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 177,58 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Technology brewing & malting (4th completely updated Ed.)
    Auteur : KUNZE Wolfgang
    Langue : Anglais
    11-20101058 p.
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 195,93 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Fermented beverage production, POD
    Auteur : Lea Andrew G.H.
    Langue : Anglais
    06-2003Imprimé à la demande462 p.
    This new edition is an essential resource for any company producing or selling fermented alcoholic beverages. In addition, it would be of value to anyone who needs a contemporary introduction to...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 219,99 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Fermented beverage production, Paperback (POD)
    Auteur : Lea Andrew G.H.
    Langue : Anglais
    06-2003Imprimé à la demande462 p.
    Fermented Beverage Production, Second Edition is an essential resource for any company producing or selling fermented alcoholic beverages. In addition, it would be of value to anyone who needs a...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 119,99 € Ajouter au panier
  10. Langue : Anglais
    05-2001128 p.21x30 cm
    Certain beer types demand a special type of water and the availability of good quality raw water is vital for brewing. In the past, water use in breweries has been uncontrolled but today breweries...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  11. Langue : Anglais
    09-2000188 p.21x29.7 cm
    This manual covers the procedures central to all beer production, namely fermentation and maturation. All brewers carry out fermentation and maturation within their processes although the precise...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  12. Langue : Anglais
    01-2000224 p.
    This manual updates our knowledge of malt, an essential raw material in the production of beer. It describes not only the traditional approach to malt quality but also the new methods offered by...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  13. Langue : Anglais
    01-2000126 p.
    This bulletin reviews the production of meat substitutes, condiments and bread-like products in various regions of the world, through the fermentation of grain legumes, seeds and nuts. Such...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 14,74 € Ajouter au panier
  14. Auteur : SUGDEN David T.
    Langue : Anglais
    06-1999102 p.21x29.5 cm
    The aim of this fourth manual has been to produce an authoritative source of reference and guidance to good practice covering the whole subject of milling, as practised currently in European...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  15. Langue : Anglais
    05-1999158 p.21x30 cm
    This manual covers beer filtration, stabilization and sterilization and aims to promote the marriage of theoretical concepts and mathematical models to the craft and experience of filtration...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Les ferments microbiens dans les IAA (Actualités Scientifiques N°46)
    Auteur : LARPENT J.-P.
    Langue : Français
    01-1992248 p.
    Les ferments bactériens. Les ferments lactiques. Les ferments fongiques. Les levures. Les moisissures. Les levains industriels. Les levains thermophiles. Les levains mésophiles. Bibliographie.
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 81,55 € Ajouter au panier