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Recherche sur le thème Microbiologie en génie industriel alimentaire :
Nous trouvons 70 ouvrages correspondant à Microbiologie en génie industriel alimentaire
The first state-of-the-art review of this dynamic field in a decade, Modeling Microbial Responses in Foods provides the latest information on techniques in mathematical modeling of microbial...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Modern farming practices involve more stakeholders in the supply chain, presenting issues of storage, transportation, and distribution prior to reaching the consumer. This increasing complexity in...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whether research is conducted internally or...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
08-2016 —
Imprimé à la demande —
301 p. —
17.8x25.4 cm —
Salmonella: Methods and Protocols, Second Edition expands upon the previous edition with current, detailed methods on different aspects and landmarks advancing knowledge on salmonella research...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
This book provides an introduction to biosurfactants produced by lactic acid bacteria, presenting a detailed compilation of their functional properties and structural composition. Microbial...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
01-2016 —
Imprimé à la demande —
424 p. —
21x29.7 cm —
Ce manuel de microbiologie appliquée à l'usage des techniciens de l'agroalimentaire et des laboratoires rassemble les connaissances acquises par l'auteur grâce à sa formation initiale à l'Institut...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
The Fifth edition of the Compendium of Methods for the Microbiological Examination of Foods has now been fully updated. All chapters have been revised and new chapters have been added. This...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 20 jours).
This Brief focuses on Listeria monocytogenes, from isolation methods and characterization (including whole genome sequencing), to manipulation and control. Listeriosis, a foodborne disease caused...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
01-2015 —
Imprimé à la demande —
590 p. —
15.5x23.5 cm —
Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. The goal of this book is to be a reference guide on the principles and the current and future potential...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Salmonella: Methods and Protocols, Second Edition expands upon the previous edition with current, detailed methods on different aspects and landmarks advancing knowledge on salmonella research...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Demand for minimally processed foods has resulted in the development of innovative, non-thermal food preservation methods, such as high-pressure sonication, ozone, and UV treatment. This book...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
The golden era of food microbiology has begun. All three areas of food microbiology?beneficial, spoilage, and pathogenic microbiology?are expanding and progressing at an incredible pace. What was...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Modern farming practices involve more stakeholders in the supply chain, presenting issues of storage, transportation, and distribution prior to reaching the consumer. This increasing complexity in...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Guide to Foodborne Pathogens covers pathogens?bacteria, viruses, and parasites?that are most commonly responsible for foodborne illness. An essential guide for anyone in the food industry...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
To stem the tide of foodborne illness, it is important to understand the source of the problem. This volume examines pathogenic bacteria, viruses, protozoan parasites, moulds, and mycotoxins in...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Salmonella remains a major cause of economic loss in domestic livestock and human food poisoning worldwide. In the last 10 years there have been major advances in understanding the salmonella...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
Alternative innovante à l’utilisation de conservateurs dits « chimiques », la bioconservation ou biopréservation fait appel à des micro-organismes, appelés encore cultures protectrices, ou à leurs...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
This book describes isolated actinobacteria from different environments, and how these can be used to bioremediate heavy metals and pesticides in contaminated sites. It also describes how...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. The goal of this book is to be a reference guide on the principles and the current and future potential...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).