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Recherche sur le thème Généralités - procédés de génie industriel alimentaire :
Nous trouvons 91 ouvrages correspondant à Généralités - procédés de génie industriel alimentaire
Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology provides comprehensive information, original research, and reports on scientific advances in practical applications of...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology provides comprehensive information, original research, and reports on scientific advances in practical applications of...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Aujourd’hui, l’un des principaux enjeux de l’industrie et de l’économie consiste à répondre aux besoins d’une population mondiale croissante tout en préservant l’environnement. En effet...
Encapsulated and Powdered Foods is a practical guide to the characterization and applications of the powdered form of foods. It details the uses of food powder as well as the physical, chemical...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Starches for Food Application: Chemical, Technological and Health Properties examines the scientific, technological and nutritional knowledge of different types of starches, including their...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Consumers around the world have become better educated and more demanding in their identification and purchase of quality health-promoting foods; therefore the food industry requires innovative...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Meat is a global product, which is traded between regions, countries and continents. The onus is on producers, manufacturers, transporters and retailers to ensure that an ever-demanding consumer...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Food materials are processed prior to their consumption using different processing technologies that improve their shelf life and maintain their physicochemical, biological, and sensory qualities...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
10-2016 —
Imprimé à la demande —
300 p. —
15.5x23.5 cm —
Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
09-2016 —
Imprimé à la demande —
461 p. —
15.5x23.5 cm —
This revised third edition of Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods includes the following important additions: . · A section on microstructure . · Discussion of the...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
09-2016 —
Imprimé à la demande —
301 p. —
15.5x23.5 cm —
The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ?testing quality in? to ?building quality in by design?. It can be defined as the optimal application of process...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
09-2016 —
Imprimé à la demande —
182 p. —
17.8x25.4 cm —
Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
08-2016 —
Imprimé à la demande —
183 p. —
15.5x23.5 cm —
The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies. In addition to existing...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
08-2016 —
Imprimé à la demande —
510 p. —
15.5x23.5 cm —
The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
The continued advancement in the sciences of functional foods and nutraceuticals has clearly established a strong correlation between consumption of bioactives and improved human health and...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Taste is the number one driving force in the decision to purchase a food product and food consumption is the most critical function for living organisms to obtain the energy and resources...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
01-2015 —
Imprimé à la demande —
240 p. —
15.5x23.5 cm —
With increasing energy prices and the drive to reduce CO2 emissions, food industries are challenged to find new technologies in order to reduce energy consumption, to meet legal requirements on...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
For several years, the food industry has been interested in identifying components in foods which have health benefits to be used in the development of functional food and nutraceutical products...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Consumers around the world have become better educated and more demanding in their identification and purchase of quality health-promoting foods; therefore the food industry requires innovative...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).