Lavoisier S.A.S.
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FRANCE

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Recherche sur le thème Biotechnologie en génie industriel alimentaire :

Nous trouvons 33 ouvrages correspondant à Biotechnologie en génie industriel alimentaire

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  1. Couverture de l'ouvrage Anaerobes in Biotechnology
    Langue : Anglais
    06-2018Imprimé à la demande472 p.15.5x23.5 cm
    This book review series presents current trends in modern biotechnology. The aim is to cover all aspects of this interdisciplinary technology where knowledge, methods and expertise are required...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 210,99 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Biotechnology in Agriculture and Food Processing
    Langue : Anglais
    05-201715.6x23.4 cm
    An instructive and comprehensive overview of the use of biotechnology in agriculture and food production, Biotechnology in Agriculture and Food Processing: Opportunities and Challenges discusses...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 111,58 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Anaerobes in Biotechnology
    Langue : Anglais
    12-2016472 p.15.5x23.5 cm
    This book review series presents current trends in modern biotechnology. The aim is to cover all aspects of this interdisciplinary technology where knowledge, methods and expertise are required...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 210,99 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Balsamic Vinegars
    Langue : Anglais
    10-2016Imprimé à la demande167 p.15.5x23.5 cm
    This book offers a clear description of all the balsamic vinegars and/or similar products produced in the world, their differences in composition, quality and use. This encompasses all the steps...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 94,94 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Lactic Acid Bacteria
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande535 p.15.5x23.5 cm
    The book summarizes the latest research and developments in dairy biotechnology and engineering. It provides a strategic approach for readers relating to fundamental research and practical work...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 242,64 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems
    Langue : Anglais
    04-2016408 p.17.8x25.2 cm
    The emergence of the discipline of encapsulation and controlled release has had a great impact on the food and dietary supplements sectors; principally around fortifying food systems with...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 187,16 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Balsamic Vinegars
    Langue : Anglais
    03-2015167 p.15.5x23.5 cm
    This book offers a clear description of all the balsamic vinegars and/or similar products produced in the world, their differences in composition, quality and use. This encompasses all the steps...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 137,14 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Fundamentals of Food Biotechnology
    Langue : Anglais
    02-2015544 p.17.8x25.2 cm
    Fundamentals of Food BiotechnologyFood biotechnology is the application of modern biotechnological techniques to the manufacture and processing of food; for example, through fermentation of food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 195,46 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Lactic Acid Bacteria
    Langue : Anglais
    05-2014535 p.15.5x23.5 cm
    The book summarizes the latest research and developments in dairy biotechnology and engineering. It provides a strategic approach for readers relating to fundamental research and practical work...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 242,64 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Food Freezing and Thawing Calculations
    Langue : Anglais
    04-2014153 p.15.5x23.5 cm
    Freezing time and freezing heat load are the two most important factors determining the economics of food freezers. This Brief will review and describe the principal methods available for...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 52,74 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Biotechnology in Agriculture and Food Processing
    Langue : Anglais
    07-2013648 p.15.6x23.4 cm
    An instructive and comprehensive overview of the use of biotechnology in agriculture and food production, Biotechnology in Agriculture and Food Processing: Opportunities and Challenges discusses...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 293,12 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Handbook on Sourdough Biotechnology
    Langue : Anglais
    12-2012298 p.15.5x23.5 cm
    In the last few decades, many efforts have been made to exploit sourdough?s potential for making baked goods. Through the biotechnology of this traditional baking method, many sensory...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 168,79 € Ajouter au panier
  13. Auteur : ANNADURAI
    Langue : Anglais
    04-2011250 p.16x24 cm
    This book examines recent elements which have necessitated the shift in paradigm in industrial biotechnology. Chapters discuss the following topics, bioinformatics, genomics, proteomics, site...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indisponible Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Nonthermal processing technologies for food
    Auteurs : ZHANG Howard Q., BARBOSA-CANOVAS Gustavo B., BALASUBRAMANIAM V.M.
    Langue : Anglais
    01-2011672 p.16x24 cm
    Non thermal Processing Technologies for Food offers a comprehensive review of nonthermal processing technologies that are commercial, emerging or over the horizon. In addition to the broad...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 265,99 € Ajouter au panier
  15. Auteur : CINO Julie P.
    Langue : Anglais
    12-201015.2x22.9 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 110,72 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage International symposium on olfaction & taste
    Auteur : FINGER Thomas E.
    Langue : Anglais
    09-2009400 p.25.4x17.7 cm
    This volume presents the latest research in the broad field of the chemical senses from the International Symposium on Olfaction and Taste. This field includes not only the obvious senses of taste...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 38,73 € Ajouter au panier
  17. Langue : Anglais
    08-200982 p.
    The texts in this publication represent the outcome of the work of the Codex Alimentarius Commission on principles and guidelines for food safety assessment of foods derived from modern...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 22,79 € Ajouter au panier
  18. Langue : Anglais
    04-2009CD
    This CD-ROM contains the Arabic, English, French ,Spanish and Russian versions of the FAO Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture (ISBN 978-92-5-0061795). It provides consolidated...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    37,31 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Biotechnology in flavor production
    Auteurs : HAVKIN-FRENKEL D., BELANGER F.C.
    Langue : Anglais
    01-2008214 p.
    This book provides a unique overview of the current state of the art of flavor production through biotechnology, examining the principles and current methods of producing flavors from plants as...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 254,87 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Fermentation technology
    Auteur : SRIVASTAVA M.L.
    Langue : Anglais
    10-2007700 p.18x24 cm
    This book emphasizes the importance of thoughtfully designed and carefully conducted scientific studies to both the advancement of environmental knowledge and the application of techniques for the...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 83,89 € Ajouter au panier