Lavoisier S.A.S.
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94236 Cachan cedex
FRANCE

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Recherche sur le thème Rayonnement / ionisation des aliments / 4è gamme :

Nous trouvons 5 ouvrages correspondant à Rayonnement / ionisation des aliments / 4è gamme

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  1. Couverture de l'ouvrage Infrared Heating for Food and Agricultural Processing
    Langue : Anglais
    09-201915.6x23.4 cm
    It?s been nearly 40 years since the last book on infrared heating for food processing was published, and in the meantime, the field has seen significant progress in understanding the mechanism of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 74,82 € Ajouter au panier
  2. Langue : Anglais
    04-2014
    Ionizing radiation dosimetry is used to describe those measurements or calculations that provide information on the energy deposited by the interaction of ionizing radiation with matter...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 20 jours).
    Prix indisponible Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Modern Drying Technology, Volume 5
    Langue : Anglais
    03-2014406 p.17.5x24.6 cm
    This five-volume series provides a comprehensive overview of all important aspects of modern drying technology, concentrating on the transfer of cutting-edge research results to industrial use...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 201,38 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Infrared Heating for Food and Agricultural Processing
    Langue : Anglais
    08-2010450 p.15.6x23.4 cm
    It?s been nearly 40 years since the last book on infrared heating for food processing was published, and in the meantime, the field has seen significant progress in understanding the mechanism of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 250,90 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Food Irradiation Research and Technology
    Auteur : SOMMERS Christopher H.
    Langue : Anglais
    10-2006316 p.16x24 cm
    The benefits of food irradiation to the public health have been described extensively by organizations such as the Centers for Disease Control and Prevention in the U.S. and the World Health...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 185,33 € Ajouter au panier